Tjenester

Videoopptak, videoredigering, dronefoto og bildeetterarbeid.


Videoopptak er kunsten å bruke et videokamera til og fange virkeligheten slik den er, eller dramatiserte scener slik de er skapt. FastMotion har utstyret som trenges for å fange de gode audiovisuelle inntrykkene. Fra enkle Run-and-gun oppdrag ute i felt til tyngre studioopptak med lyssetting og opprigg dekkes det meste inn. Det kan suppleres med annet utstyr ved behov. FastMotion har også et etablert samarbeid med Sandmark.no for å kunne sette sammen en teknikkpakke tilpasset flerkameraproduksjon til opptak eller for storskjerm.

Videoredigering er kunsten å sette de beste bildene sammen slik at mediaproduksjonen flyter. FastMotion benytter seg av Adobes ekstremt allsidige programvare som takler de aller fleste filformatene. Dette gir mulighet til å levere komplette produksjoner både i redigeringsrommet med kontroll og ro, eller ute i felt med tempo og raske avgjørelser. Basert på betydelig erfaring med en rekke forskjellige produksjonsformater, fra 30 sekunders reklame til dokumentarer på 30 minutter ferdig produsert til sending, er sannsynligheten stor for at ditt behov for mediaproduksjon kan tilfredsstilles.

Bildeetterarbeid er kunsten å foredle videoredigeringen slik at mediaproduksjonen blir visuelt komplett. Med verktøyene Lumetri i PremiereAdobe After effekts, Photoshop og fler andre, legges effekter på og fargene korrigeres. FastMotion har bred erfaring innen fagområdene og finner løsningene som gir deg som kunde, produktet du ønsker.

Dronefoto er kunsten å bruke en kameradrone til å løfte mediaproduksjonen til høyder der vanlig videoopptak ikke når opp. FastMotion har i samarbeid med UkjentFormat og Saltvik Media utarbeidet en operasjonsmanual i samsvar med luftfartsmyndigheters krav for lovlig drone operasjon. Vi kan stille med teknikk og bemanning for å dekke små og store droneopptak.

 


FastMotion leverer et brett spekter av tjenester innenfor mediaproduksjon over hele Norge basert på kundenes ønsker og behov.